У 2018 році своє існування розпочала Сімейна Ростерія. Її фундаторами стали постійне прагнення якості та звісно ж любов до кави! Адже у постійних пошуках ідеального зерна для своєї кав’ярні, ми натикались на нереалізовані бажання в смаку від інших обсмажувальників. Так і зародилася ідея!

 

"Одні з головних чинників смаку кави у вашій чашці є навички обсмажувальника"

 

Наше виробництво

Fine cup – це сімейне виробництво, ми обсмажуємо зерна кави індивідуально, тільки після Вашого замовлення, з особливою увагою до ваших смаків і уподобань.

Кава на нашому виробництві обсмажує інноваційний ростер голландського бренду Giesen. Смак і аромат кави залежить не тільки від майстерності обсмажувальника і якості зерен, але і від можливостей ростера.

Сучасний ростер дозволяє повністю контролювати процес обсмажування кави, допомагає звести до нуля будь-які дефекти і підкреслити смакові якості зерен.

• Пройдено з основ сенсорекі

Закріпили знання з кислотами, цукровими та загальними показниками смаку в чашці

• Курс від Христини Радчук

Христина Радчук чемпіонка України з обсмажуванні кави

• Є співвласником сімейної кав'ярні

Контролює і налаштовує процес заварювання кращоЇ кави в місті

• Вчить і консультує барист для кав'ярні

Проводить консультації і розповідає про основи кавоваріння

• 4 роки в кавовій сфері

За 4 роки пройшов шлях від знайомства з кавою до власного виробництва та своєї кав'ярні

• Пройдено більше 10 навчальних програм про обсмажування кавових зерен:

- Specialty Coffee Association:
- Coffee Roasting Intermediate
- Coffee Roasting Foundation