Кошик

0.00 грн

Дбаємо про тих, хто насолоджується справжнім смаком свіжеобсмаженої кави

FINE CUP – Про нас
У 2018 році своє існування розпочала Сімейна Ростерія. Її фундаторами стали постійне прагнення якості та звісно ж любов до кави!

Адже у постійних пошуках ідеального зерна для своєї кав’ярні, ми натикались на нереалізовані бажання в смаку від інших обсмажувальників.

Так і зародилася ідея!

Суміш №1 50% Арабіка 50% Робуста

Суміш №1 50% Арабіка 50% Робуста

Аромат чорного шоколаду, міцний та насичений еспресо без кислинки

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Kenya Mugaga

Kenya Mugaga

фінік, вишня, чорний шоколад.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Colombia Santa maria

Colombia Santa maria

Вишневий пиріг, солодкий апельсин.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Ethiopia Guji

Ethiopia Guji

Дюшес, вишня, апильсинова цедра, чернослив.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Honduras Santa Rosa

Honduras Santa Rosa

Червоні яблука, суниця, солодкий медовий післясмак.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Brazil Aura

Brazil Aura

Малина, фруктово - лікерове тіло середня кислотність. В чашці присутні ноти сливи.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Ethiopia Raro

Ethiopia Raro

Яскравий насичений аромат. Смак шипшини, лимону та солодкий квітковий післясмак.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Kenya Karibu

Kenya Karibu

Квітковий легкий аромат. Фруктово солодкий смак.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Brazil Cerrado

Brazil Cerrado

Шоколад, горіхи, карамель.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Colombia Supremo decaf

Colombia Supremo decaf

Без кофеїну. Кава має яскравий аромат, солодку м’яку кислинку, ноти родзинок та чорносливу.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Colombia Supremo

Colombia Supremo

В смаку присутній баланс між цитрусовою кислинкою та солодкістю.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Brazil Santos

Brazil Santos

Смак чорного шоколаду, глибокий та насичений. Низька кислотність.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Ethiopia Yirgacheffe Espresso

Ethiopia Yirgacheffe Espresso

Аромат абрикосу та солодкого цитрусу. Смак чорного чаю з лимоном.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Ethiopia Yirgacheffe Filter

Ethiopia Yirgacheffe Filter

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Ethiopia Sidamo Filter

Ethiopia Sidamo Filter

Смак молочний шоколад, чорниця та айва. Солодкий післасмак.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Ethiopia Sidamo Espresso

Ethiopia Sidamo Espresso

Сливовий аромат. Смак вишни, сливы та молочного шоколаду.

Кислинка

Насиченість

Гірчинка

Купити свіжообсмажену каву в Україні

Свіжообсмажену каву в зернах – який він і «з чим його їдять» (а точніше – п’ють)? Якщо ви кавоман, то напевно випробували всі види цього чудового напою, а також знайомі з різними способами його приготування. Ми ЗАЙМАЄМСЯ обсмажкой кавових зерен і знаємо про це все!

Подробнее

Щоб зрозуміти справжній смак кави, потрібно спробувати каву свежого обсмажування. Кофейное зерно проходить дуже довгий шлях – від збору на плантаціях і до заварювання напою в чашку. І одним з найважливіших етапів в цьому процесі є саме обсмажування. Під час обсмажування з зерна вивітрюється волога і на поверхні проступають ароматні ефірні масла. Кавові зерна носять статус «свіжообсмаренної кави» не більше місяця після обсмажування. Але також не варто забувати, що максимальний потенціал зерна починає проявлятися через кілька днів після процесу обсмажування і дегазації. Якщо ви такий же любитель кави, як і ми, часто замислюєтеся над тим, де краще купити свіжообсмажену каву в Україні або вивчаєте Google запитами «купити свіжообсмажену каву Київ »,« кава свіжообсмажену купити », то вам прямо до нас на сайт або в нашу кав’ярню.

Свіжообсмажена кава Україна. Як потрібно зберігати каву

Правильне зберігання кавових зерен забезпечує збереження смакових якостей зерен, а також подовжує їх свіжість. Якщо ви тільки шукаєте інформацію або вже встигли замовити свіжообсмажену каву на нашому сайті, то ми пропонуємо прочитати кілька порад про його зберіганні:

  • зберігати зерна можна за правилом зберігання хліба і зерна – подалі від вологи, надмірної сухості, світла і високої температури;
  • змелюють зерна перед приготуванням. Тому як кава в короткі терміни втрачає свої найкращі властивості;

  • не зберігайте зерна в холодильнику (не дивлячись на такі поради від непрофесіоналів). Сторонні запахи продуктів, світло і перепади температури зіграють погану роль і зіпсують вашу каву;
  • герметична упаковка. Краще не використовувати пластикову тару для зберігання, а зупинитися на пакетах з зіп – клапаном.

Навіщо потрібна упаковка кави з клапаном?

Так званий клапан дегазації на упаковці з кавою потрібен для того, щоб дозволити свіжообсмаженым зернам зберегти і продовжити ароматичні та смакові якості зерна. Даний клапан запобігає потраплянню кисню до зерен, але дозволяє виділятися вуглекислому газу. Таким чином, якщо ви замовляєте у нас свіжообсмажену каву оптом, то можете бути впевнені в її свіжості і правильному зберіганні.

Свіжообсмажену каву купити Київ. заварювання кави

Якщо ви вже визначилися з сортом і хочете купити свіжообсмажену каву на нашому сайті або ж в нашій кав’ярні Gogol Espresso Bar, то напевно загубитеся в численних методах і способах його заварювання. У багатьох кавоманів в будинку напевно є пристосування для заварювання, а то й не один. Для домашнього приготування найкращі способи це:

  • заварювання в турці;
  • кавоварка;
  • гейзерная кавоварка або мокkа;
  • аеро- і френч-прес;
  • калита, кемекс;
  • харіо V60 і ін.

Але знання і вміння користуватися цими методами заварювання ще не гарантують найкращого приготування. На смак готової кави впливають і інші фактори, про які обов’язково потрібно пам’ятати. Фактори котори впливають на смак кави:

  • вода. Не всяка вода підійде для ідеального приготування кави. Найкраще замовляти бутильовану воду або придбати водяний фільтр;
  • помел. Для кожного методу приготування кави потрібно використовувати відповідний саме йому помел. Загальним обов’язковим є однорідність помелу – приблизно однаковий розмір подрібнених крихт;
  • ratio. Так само, як і з помелом, ratio повинен бути індивідуальний при кожному методі приготування. Що таке ретіо? Це правильне співвідношення меленої кави до кави в чашці при заварюванні, а також час за яке напій приготувався. Незважаючи на всі цифри, головний орієнтир – це смак. Навіть якщо ваша дозування, час приготування або вага кавового напою відрізняються від ідеалу, але кава виходить смачною – значить так і треба;
  • обладнання. На смак готової кави, природно, впливає обладнання, за допомогою якого готувався напій або використовувався альтернативний метод заварювання. Важливий навіть етап вибору кавомолки
    , будь то ножова, жорна (така як гриндер) або ручна. Потім потрібно визначитися з вибором кавомашини, не розгубившись в розмаїтті вибору моделей. Тут кожен вибирає обладнання по своїх побажанням і фінансових можливостей;
  • професіоналізм бариста. Якщо ви замовили каву в кав’ярні, то крім перерахованих вище факторів будуть важливі навички і вміння бариста в правильному приготуванні напою. Хороший бариста повинен знати, коли потрібно вчасно зупинити екстракцію – змішання розчинних речовин з водою, щоб кава не почала гірчити, але при цьому встиг розкрити свої смакові якості. Також, бариста повинен дотримуватися певних умов в роботі з кавоваркою, знати норми тиску, температури води і яким має бути якість самої кави. В інших випадках він повинен вміти правильно готувати каву альтернативними методами.

Загалом, перш ніж купити свіжообсмажену каву і насолодитися бадьорим ароматним напоєм, потрібно ознайомитися з методами приготування, способами зберігання та факторами, що впливають на смак готової кави.

Кавові напої

У наш час вже існує велика барвиста палітра кавових напоїв на будь-який смак. Найпопулярніші:

  • Еспрессо – міцна чорна кава, один з «головних» кавових напоїв, на основі якого готуються безліч інших.
  • Рістретто – той же еспресо, але в його складі набагато зменшений вміст води, тривалість екстракції ристретто менше, ніж, наприклад, у еспресо, то і вміст кофеїну в ньому нижче, ніж в порції еспресо.
  • Капучіно – створюється на основі еспресо, з додаванням збитого молока об’ємом від 150-200 мл.

Для багатьох кавових напоїв використовують молоко. Якщо заглиблюватися в правила вибору молока для приготування капучино, латте, і інших напоїв, то можна говорити про це дуже довго. Якщо говорити коротко, то можна виділити такі характеристики:

  • для любителів експериментів можна пробувати соєве, вівсяне, горіхове, кокосове, мигдальне та інші оригінальні смакові відтінки молока. Рослинні види корисні, але злегка змінюють смак самого кавового напою;
  • Для шанувальників класики краще вибирати молоко пастеризоване, високобілкове, натуральне і з відсотком жирності від 3,2% до 4%. Для збалансованого молочно-кавового напою жирність грає велику роль в смаку напою.